12 01-2024
Αθήνα

Ανακοίνωση για την έκδοση λευκώματος της ψηφιακής έκθεσης “ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ”

Συλλογή έργων ΄έως τις 28 Ιανουαρίου

12 02-2024
Αθήνα

Επιστολή παραίτησης Εφόρου-απάντηση ΔΣ του ΕΕΤΕ

Σχόλιο του ΔΣ του ΕΕΤΕ σχετικά με την επιστολή παραίτησης

26 02-2024
Αθή΄να

Ανακοίνωση – Κάλεσμα σε απεργία στις 28 Φλεβάρη

Προσυγκέντρωση στις 9.30 πμ στην Πλατεία Κάνιγγος

Προβολή

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2020 στις 13.00, η παράσταση αντιπροσωπείας του ΔΣ του ΕΕΤΕ στο Υπουργείο Πολιτισμού

 


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΕΤΕ
 

Αγαπητοί Συνάδελφοι


 Το ΔΣ του ΕΕΤΕ σας ενημερώνει ότι αναβάλλεται -λόγω της κατάστασης που έχει εξελιχθεί στο κέντρο της Αθήνας- για την Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2020 στις 13.00, η παράσταση αντιπροσωπείας του ΔΣ του ΕΕΤΕ στο Υπουργείο Πολιτισμού (που είχε οριστεί για τις 16/11/2020 με στόχο την προώθηση των θεμάτων στήριξης του κλάδου μας).

 Η απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δύο μέρες με την ολοκληρωτική απαγόρευση της κυκλοφορίας και της συνάθροισης πάνω από 3 άτομα,  τον αυταρχισμό και την καταστολή, υπό την απειλή υψηλών χρηματικών προστίμων, μας οδηγεί σε άλλες εποχές.

 Το ΔΣ του ΕΕΤΕ καλεί να εντείνουμε την εγρήγορσή μας και την πάλη μας για να υπερασπιστούμε την ελεύθερη έκφραση, την τέχνη και τις λαϊκές ελευθερίες.  
 
 
 
 

Για το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ
 
 
 

 Το ΔΣ του ΕΕΤΕ θα κάνει παράσταση στο Υπουργείο Πολιτισμού διεκδικώντας:
 
 
 


 Οικονομική στήριξη 534 ευρώ το μήνα (για όσο κρατάει η υγειονομική κρίση) με βάση το μητρώο του ΕΕΤΕ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, σε όλα τα μέλη του ΕΕΤΕ που πλήττονται.
 
 
 

  1. Αναστολή των χρεών σε τράπεζες, διαγραφή δόσεων και χρεών σε ρεύμα, τηλέφωνο, φυσ. αέριο, Δήμους, Τράπεζες και Ταμεία για το διάστημα από Μάρτιο 2020, έως όσο κρατάνε τα μέτρα για τον  covid 19.
  2. Κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών από τη διαδικτυακή παρουσίαση των εκθέσεων και των εικαστικών έργων (σε όλες τις κατηγορίες των εικαστικών τεχνών).
 

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ


 

Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ

 

 
 

 

 
 
 
 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10