24 05-2023
24/05/2023

Προκήρυξη Έκθεσης Γλυπτικής 2023 στο Β.Χ.Μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορεία Γλυπτικής του ΕΕΤΕ διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά έκθεση Γλυπτικής

02 06-2023
Αθήνα

Εκδήλωση-συζήτηση "Ιστορία & comics" στο πλαίσιο της έκθεσης "1922-2022 Έξοδος-Διέξοδος"

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023, ώρα 07:00 μμ.

07 06-2023
Αθήνα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Συμποσίου Ζωγραφικής του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το ΕΕΤΕ

Κατάθεση φακέλου συμμετοχής 26/06 έως 30/06/2023

Προβολή Ανακοίνωσης

Πρόσκληση στις Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Πειθαρχικό και Εξελεγκτική

Πρόσκληση στις Εκλογές
για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Πειθαρχικό και Εξελεγκτική
 

την Κυριακή 6 Μαΐου 2018
 

8.00 πμ έως 8.00 μμ στα γραφεία του ΕΕΤΕ
 

 
 

 

Αγαπητέ συνάδελφε,

 
Στις 6 Μαΐου 2018, Κυριακή, γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη των επτά μελών του Δ.Σ.  του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και για την εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε., Βαλτετσίου 42, 1ος όροφος και από ώρα 8:00 π.μ. μέχρι 8:00 μ.μ.
Στην περίπτωση που κάποιοι συνάδελφοι κωλύονται να ψηφίσουν αυτοπροσώπως την Κυριακή 6 Μαΐου, μπορούν να παραλάβουν (είτε οι ίδιοι είτε άλλοι εξουσιοδοτημένοι εγγράφως από αυτούς) τα σχετικά με τις εκλογές, και να ψηφίσουν με τον τρόπο που προβλέπεται για τους διαμένοντες στην επαρχία. ΄Οσοι βρίσκονται προσωρινά στην επαρχία μπορούν επίσης να ζητήσουν το υλικό τηλεφωνικά από τα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε. και να τους σταλεί στην προσωρινή τους διεύθυνση. Επισημαίνεται ότι η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό ώστε να φτάσουν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια.


Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Ε.Ε.Τ.Ε. μέχρι  και το έτος 2017.
Για διευκόλυνση των ψηφοφόρων το Δ.Σ. επισημαίνει ότι μπορείτε  να προβείτε σε διακανονισμό με το Ε.Ε.Τ.Ε., αν λόγω της οικονομικής συγκυρίας δεν έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε στις οφειλές σας.


Σημείωση: Η πληρωμή των συνδρομών μπορεί να γίνει και ως εξής: 1) στα γραφεία του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, έως και την ημέρα των εκλογών, 2) με ταχυδρομική επιταγή με τα εξής στοιχεία: Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, Βαλτετσίου 42, 10681 Αθήνα, με την ένδειξη: για συνδρομή - ες και το ονοματεπώνυμο και 3) μέσω της Τραπέζης με την οποία κάθε μέλος συνεργάζεται, με χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού, στο ταμείο της Τράπεζας ή μέσω web banking, ανάλογα με τις δυνατότητες που δίνει η κάθε τράπεζα, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε κάθε μέλος,  και τον οποίο μπορεί να πληροφορηθεί από τα γραφεία του ΕΕΤΕ τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10