24 05-2023
24/05/2023

Προκήρυξη Έκθεσης Γλυπτικής 2023 στο Β.Χ.Μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορεία Γλυπτικής του ΕΕΤΕ διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά έκθεση Γλυπτικής

02 06-2023
Αθήνα

Εκδήλωση-συζήτηση "Ιστορία & comics" στο πλαίσιο της έκθεσης "1922-2022 Έξοδος-Διέξοδος"

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023, ώρα 07:00 μμ.

07 06-2023
Αθήνα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Συμποσίου Ζωγραφικής του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το ΕΕΤΕ

Κατάθεση φακέλου συμμετοχής 26/06 έως 30/06/2023

Προβολή Ανακοίνωσης

Πρόσκληση στις Συνελεύσεις (Β') των 4 τμημάτων του ΕΕΤΕ

 

Συνέλευση Τμήματος Ζωγραφικής (Β΄) Δευτέρα 6 Mαρτίου 2023 ώρα: 19:00 

Συνέλευση Τμήματος Χαρακτικής (Β΄) Τρίτη 7 Mαρτίου 2023 ώρα: 17:00 

Συνέλευση Τμήματος Διακοσμητικής (Β΄) Τρίτη 7 Mαρτίου 2023 ώρα: 20:00 

Συνέλευση Τμήματος Γλυπτικής (Β΄) Πέμπτη 9 Mαρτίου 2023 ώρα: 18:00

 

Οι συνάδελφοι που κωλύονται να παραστούν στη Συνέλευση αυτοπροσώπως λόγω απόστασης ή υγείας, μπορούν να συμμετέχουν και μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση που έχουν λάβει στο email τους.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.

2. Κλείσιμο του καταλόγου υποψηφιοτήτων και ανακήρυξη υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες για τις Επιτροπές Κατάταξης και Κρίσης και του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

3. Ενημέρωση και συζήτηση για τα πάγια ζητήματα που απασχολούν τον φορέα μας.
 

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
 

• Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν τυπικά όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το ΕΕΤΕ μέχρι και το έτος 2017. Το ΔΣ του ΕΕΤΕ καλεί τους συναδέλφους που έχουν δυσκολία λόγω των συνθηκών να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στο ΕΕΤΕ, να συμμετέχουν κάνοντας διακανονισμό. Για την τακτοποίηση των οικονομικών σας οφειλών μπορείτε: α) Να πληρώσετε στα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε., Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια, ώρες 11:00-14:00, β) Να στείλετε ταχυδρομική επιταγή στο Ε.Ε.Τ.Ε., Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια, 106 81, Αθήνα γ) να πληρώσετε μέσω της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε, με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, στο ταμείο της Τράπεζας ή μέσω web banking, ανάλογα με τις δυνατότητες που δίνει η κάθε τράπεζα, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε κάθε μέλος, και τον οποίο μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του ΕΕΤΕ, τις

εργάσιμες μέρες και ώρες.

• ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ: Οι υποψηφιότητες κατατίθενται γραπτά από τα μέλη κάθε τμήματος μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης του τμήματος, στο Προεδρείο της.

• Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις Επιτροπές Κατάταξης και Κρίσης, παρακαλούνται να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΕΤΕ (chafartg@otenet.gr) τη δήλωση υποψηφιότητάς τους και στοιχεία για την δραστηριότητά τους (τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής σελίδας τους ή βιογραφικό, προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ).

• Υπενθυμίζουμε ότι συνάδελφοι που θα λείψουν κατά τις εκλογές εκτός Αθηνών μπορούν να ψηφίσουν με τον τρόπο που ψηφίζουν τα μέλη που διαμένουν στην επαρχία (με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής και αφού παραλάβουν τα ψηφοδέλτια από τα γραφεία του ΕΕΤΕ, να ταχυδρομήσουν την ψήφο τους στη θυρίδα του ΕΕΤΕ).
 

  


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10