24 05-2023
24/05/2023

Προκήρυξη Έκθεσης Γλυπτικής 2023 στο Β.Χ.Μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορεία Γλυπτικής του ΕΕΤΕ διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά έκθεση Γλυπτικής

02 06-2023
Αθήνα

Εκδήλωση-συζήτηση "Ιστορία & comics" στο πλαίσιο της έκθεσης "1922-2022 Έξοδος-Διέξοδος"

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023, ώρα 07:00 μμ.

07 06-2023
Αθήνα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Συμποσίου Ζωγραφικής του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το ΕΕΤΕ

Κατάθεση φακέλου συμμετοχής 26/06 έως 30/06/2023

Προβολή Ανακοίνωσης

Οι Καλλιτέχνες μέλη του ΕΕΤΕ και τα έργα τους τώρα στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΕΤΕΤο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ καλεί εκ νέου όλους τους συναδέλφους (ανεξάρτητα αν παλιότερα είχαν καταχωρήσει εικόνες έργων τους και βιογραφικό στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ ή όχι) και που επιθυμούν να εμφανίζεται ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους στο διαδίκτυο μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ, να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στα γραφεία του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, Αθήνα 10681, ψηφιακό δίσκο (cd) ή μονάδα αποθήκευσης (memory stick) με ψηφιακό υλικό ή να στείλουν το υλικό αυτό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση 2016e.e.t.e.gr@gmail.com
Το ψηφιακό υλικό θα πρέπει να περιλαμβάνει:
1) Μέχρι 10 φωτογραφίες έργων σε αρχείο jpeg, ανάλυση 72 dpi και διαστάσεις όχι μεγαλύτερες του 1/2 του Α4. Το κάθε φωτογραφικό αρχείο θα φέρει το ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη και αύξοντα αριθμό.
2) Αρχείο word που θα περιλαμβάνει για κάθε έργο τα στοιχεία του όπως αυτά αναφέρονται: Τίτλος, Υλικό ή Τεχνική, Διαστάσεις, Έτος Δημιουργίας. Για κάθε έργο θα πρέπει να υπάρχει το Ονοματεπώνυμο του Καλλιτέχνη και ο αύξοντας αριθμός, ο οποίος θα ταυτοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία με το αντίστοιχο φωτογραφικό αρχείο του έργου.
3) Φόρμα βιογραφικού σε αρχείο word, συμπληρωμένη με γραμματοσειρά Times, 12 στιγμών και χωρίς μορφοποίηση. Κάθε εκθεσιακή δραστηριότητα που αναγράφεται στο βιογραφικό θα πρέπει να τεκμηριώνεται: ακριβής τίτλος της έκθεσης, διοργανωτής, χώρος, πόλη, χρονολογία. Η φόρμα βιογραφικού θα βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ www.eete.gr στο μενού της επικοινωνίας – «συχνές ερωτήσεις».
4) Την ηλεκτρονική διεύθυνση της προσωπικής Ιστοσελίδας, αν διαθέτουν, ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας που επιθυμούν.
Σημείωση 1: Το υλικό των συναδέλφων που είχαν καταχωρήσει στη παλιά Ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ, φωτογραφίες έργων και βιογραφικό, υπάρχει στην Προηγούμενη Ιστοσελίδα (αναζητείστε τη σχετική ένδειξη στο μενού της νέας Ιστοσελίδας του ΕΕΤΕ).
Σημείωση 2: Στο βιογραφικό μπορεί να προστεθεί επιπλέον παράγραφος με τίτλο «Στοιχεία επικοινωνίας».
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10