ΕΛ | EN       Σύνδεση
 
EuropArtFair στο Άμστερνταμ

 


EuropArtFair στο Άμστερνταμ

Το EuropArtFair  είναι μια εμπορική έκθεση, στην οποία παίζει πρώτο ρόλο ο καλλιτέχνης. Είναι το μέρος όπου ο συλλέκτης και ο λάτρης της τέχνης θα έρθει για να παρακολουθήσει τις νέες εξελίξεις στην εθνική και διεθνή σύγχρονη τέχνη.

Το κτήριο Gashouder που στεγάζει την έκθεση είναι χαρακτηριστικό και βρίσκεται στην καρδιά του Άμστερνταμ.


Το EuropArtFair  είναι μια εμπορική Έκθεση Τέχνης, με στόχο να μπορέσουν να συναντηθούν οι καλλιτέχνες με τους λάτρεις της τέχνης και τους αγοραστές τέχνης. Στην έκθεση EuropArtFair θα συμμετάσχουν 110 καλλιτέχνες.
 

Πληροφορίες για τη διοργάνωση

Ο καλλιτέχνης, ως συμμετέχων σε αυτή την έκθεση έχει την ευκαιρία να δείξει και να πουλήσει τα έργα του απευθείας στο κοινό. Ως μέρος της συμμετοχής του, ο καλλιτέχνης θα έχει προώθηση της δουλειάς του μέσω των δράσεων επικοινωνίας και διαφήμισης εκ μέρους μας. 

Η συμμετοχή στο EuropArtFair 2019 αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες καλλιτέχνες εκτός των Κάτω Χωρών και μέλη της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών Κάτω Χωρών. 

Κριτήρια συμμετοχής: 
- πτυχίο από Σχολή Καλών Τεχνών ή/και
- εργασία ως επαγγελματίας καλλιτέχνης για τρία χρόνια τουλάχιστον.

Μια κριτική επιτροπή θα εξετάσεις την αίτηση και θα αποφασίσει με ψηφοφορία. Επειδή οι διοργανωτές επιθυμούν  να συμμετέχουν καλλιτέχνες από πολλές χώρες ώστε να έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους στην έκθεση, ο αριθμός συμμετεχόντων από κάθε χώρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της επιτροπής θα γίνει γνωστό στον κάθε καλλιτέχνη μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της αίτησης. 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10