ΕΛ | EN       Σύνδεση
 
Residency καλλιτεχνών από το Today Art Initiative

 


Residency καλλιτεχνών από το Today Art Initiative

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το πρόγραμμα AIR του TAI (Μη κυβερνητική οργάνωση Τoday Art Initiative) καλεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που θέλουν να υλοποιήσουν δημιουργικά πρότζεκτ στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα Residency.

Διάρκεια: 1-12 μήνες.

Πεδία και βοήθεια:

  • Εικαστικές τέχνες, παραστατικές τέχνες, μουσική, αρχιτεκτονική, αστική τέχνη, λογοτεχνία, έρευνα για εφόρους και για τον πολιτισμό, διαχείριση των τεχνών, κ.λπ. 
  • Βασικά εργαλεία και υλικά καλλιτεχνικών έργων.
  • Υποστήριξη διανομής και βοήθεια για τα έργα residency των καλλιτεχνών.
Διαμονή:

  • Ιδιωτικό επιπλωμένο δωμάτιο με αυτόνομη κουζίνα.
  • Ιδιωτικό ή κοινόχρηστο στούντιο/δωμάτιο με αυτόνομη ή κοινόχρηστη κουζίνα.
Χρέωση και υποστήριξη:

Οι αιτούντες αναλαμβάνουν την κάλυψη της χρέωσης του residency, η οποία περιλαμβάνει το ενοίκιο, τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και τη διαχειριστική υποστήριξη. Το TAI θα αποδέχεται επιστολές για τους συμμετέχοντες και σύμφωνα με τους διοργανωτές,  θα υποστηρίξει τις αιτήσεις τους για εξωτερικές επιχορηγήσεις για την κάλυψη της χρέωσης, των εξόδων μεταφοράς, της διατροφής, της παραγωγής και άλλων εξόδων. 
Για αυτή την περίοδο δεν παρέχεται επίδομα για καλλιτέχνες του εξωτερικού. Εάν ένας καλλιτέχνης επιθυμεί να κάνει έκθεση κατά τη διάρκεια του residency, οι οργανωτές δηλώνουν ότι θα υποστηρίξουν την αμοιβή για τις μεταφορές σύμφωνα με την πρόταση.

Τι περιμένουν οι διοργανωτές από τον καλλιτέχνη:
Να συμμετάσχει στο πάρτι υποδοχής, στην εκδρομή, σε καλλιτεχνικές συζητήσεις, σε ομαδική έκθεση, σε ανοιχτό στούντιο, σε παρουσίαση, συζητήσεις, κ.λπ.

Πληροφορίες αιτήσεων:
Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας, την πρόταση έργου (μέχρι 500 λέξεις) και το πορτφόλιο στη διεύθυνση: tai.todayart@gmail.com
 

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σάς επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ.


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10