ΕΛ | EN       Σύνδεση
 
Φεστιβάλ Βωβούσας

 


Φεστιβάλ Βωβούσας
 

 

Το Φεστιβάλ της Βωβούσας θα πραγματοποιηθεί από 14 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου 2018.

Η Βωβούσα βρίσκεται στην Πίνδο, σε υψόμετρο 1.000 μέτρων. Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε αρχάριους, σε φοιτητές και καλλιτέχνες.
 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ η ομάδα IIRAK (Ήρα Σπαγαδώρου και Χρήστος Κωτσίνης) σχεδίασαν και θα υλοποιήσουν σεμινάριο χαρακτικής, με θέμα   “Print your own souvenir and keep vovousa with you for ever”, που είναι μια βδομάδα τεχνικών χαρακτικής σε συνδυασμό readymades.
 

Επίσης διοργανώνεται και σεμινάριο design με θέμα ¨Ξύλο, πρώτη ύλη της Βωβούσας-πρώτη ύλη design¨ και αναφέρεται κυρίως στο ξύλο. Το σεμινάριο σχεδίασε και το υλοποιεί η ομάδα The three dots (Γιάννης Καπέλλος, Γιώργος Λουβερδής και Ήρα Σπαγαδώρου).
 

Τα τμήματα θα αποτελούνται από 9 έως 15 άτομα. Τιμή εργαστηρίου 200 €, για φοιτητές και άνεργους 170€. Για συμμετοχή και στα 2 εργαστήρια η τιμή διαμορφώνεται στα 320€ και για τους φοιτητές και τους άνεργους σε 280 €. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα δίδακτρα και το μεσημεριανό φαγητό από το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 έως και το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, εκτός της Τρίτης 17 Ιουλίου 2018.
 

Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στα σεμινάρια Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018.
 

Για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail : info@vovousafestival.gr
 

Και στους ιστότοπους :
 

https://vovousafestival.gr/print-your-own-souvenir-and-keep-vovousa-with-you-forever/

 

https://vovousafestival.gr/xylo-proti-yli-tis-vovousas-proti-yli-design/

 

 

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σας επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ.
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10