ΕΛ | EN       Σύνδεση
 
Πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση από την Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

 


Πρόσκληση
 
  

Η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ απευθύνει πρόσκληση προς τους εικαστικούς καλλιτέχνες για τη δημιουργία νέου, πρωτότυπου εικαστικού έργου με θέμα τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, όπως αυτά εκφράζονται στο σύνθημα :

ΚΚΕ 100 χρόνια. Με τον λαό για τον σοσιαλισμό.
«Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» Γιάννης Ρίτσος.

Η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ απευθύνεται και καλεί τους εικαστικούς καλλιτέχνες, τους σπουδαστές των Σχολών Καλών Τεχνών, όλους όσοι από τον χώρο των εικαστικών συγκινούνται και εμπνέονται από τους αγώνες και το όραμα του ΚΚΕ να συμμετέχουν σε έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2018.
Η συμμετοχή αφορά σε έργα όλων των μορφών εικαστικής έκφρασης (ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, μεικτές τεχνικές, ψηφιδωτά, κεραμικά, φρέσκο, εγκαταστάσεις, έργα νέων τεχνολογιών : βίντεο, φωτογραφίες κ.α.).

Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην έκθεση παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 31 Μαΐου 2018 στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: art100yearskke@gmail.com 
 
Απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.     
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

6977715193 Χρύσα Κοφίνα,

6974235056 Νεφέλη Κυριάκου,

6945365369 Μπάμπης Τουμπέκης,

6932220709 Νάσος Χαλκίδης
 

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σας επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ.

 

 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10