ΕΛ | EN       Σύνδεση
 
Πρώτη Διεθνής Μπιενάλε Χαρακτικής, Ερεβάν 2017

 


Πρώτη Διεθνής Μπιενάλε Χαρακτικής, Ερεβάν 2017.
 
 Το ίδρυμα KulturDialog Armenien διοργανώνει την ΄ Πρώτη Διεθνή Μπιενάλε Χαρακτικής, στο Ερεβάν της Αρμενίας, το Νοέμβριο του 2017.
 
 

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 3 Νοεμβρίου 2017 και η τελετή λήξης στις 30 Νοεμβρίου 2017. Η Διεθνής Επιτροπή Κριτών,  που θα αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες από την Αρμενία, Εσθονία, Γερμανία, Πολωνία και Ελβετία, θα παρουσιαστεί στα εγκαίνια.

 Τα έργα που θα επιλεγούν θα εκτεθούν στο χώρο της Ένωσης Καλλιτεχνών της Αρμενίας. Η Επιτροπή Κρίσης θα επιλέξει τους νικητές από τις 4  έως τις 6 Νοεμβρίου 2017, η δε τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα στις 7 Νοεμβρίου 2017 στην Ένωση Καλλιτεχνών της Αρμενίας.

 Για το Grand Prix, το Πρώτο Βραβείο, το Δεύτερο και Τρίτο Βραβείο θα δοθούν μετάλλια. Κάποια έργα θα λάβουν Διπλώματα Τιμητικής Μνείας.
 
 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Εικαστικοί καλλιτέχνες, καθώς και φοιτητές Σχολών Καλών Τεχνών των 2 τελευταίων ετών της σχολής τους, οι οποίοι χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές χαρακτικής. Δεν υπάρχει θεματικός περιορισμός και η συμμετοχή δεν έχει κόστος..

 Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2016. Εγγραφή και κατάθεση αίτησης γίνονται στην ιστοσελίδα htpp://yerevanbiennale.com/registration

 Δηλώνοντας συμμετοχή οι καλλιτέχνες αποδέχονται ότι οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να εκθέτουν, αναπαράγουν και να δημοσιεύουν τα έργα τους χωρίς καμία υποχρέωση ή προειδοποίηση στους καλλιτέχνες.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις στο e-mail : info@kulturdialog.org

και στο facebook: https://www.facebook.com/International-Print-Biennale-Yerevan-178011095967592/?fref=ts

http://yerevaprintbiennale.com

 
 
 
 
 
 
 

Λίγα Λόγια για το Ίδρυμα KulturDialog Armenien
 
 
 
 
 
 

 

Το KulturDialog Armenien είναι ένα μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με καλλιτεχνικό προσανατολισμό. Ιδρύθηκε από τον ιστορικό τέχνης Sona Harutyunyan στην πρωτεύουσα της Αρμενίας στο Ερεβάν, στις 15 Ιουνίου 2012.

 

Σκοπός του Ιδρύματος  KulturDialog Armenien είναι να υποστηρίζει την πολιτιστική ανταλλαγή και να αναπτύσσει ένα διάλογο μεταξύ Αρμένιων καλλιτεχνών και μη Αρμένιων καλλιτεχνών. Προτεραιότητα του Ιδρύματος είναι να κάνει γνωστούς τους Αρμένιους καλλιτέχνες στην Αρμενία, αλλά και στο εξωτερικό.

 

Το KulturDialog Armenien –όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα που μας έστειλαν- υποστηρίζει τους καλλιτέχνες και τη δημιουργική δουλειά τους προσφέροντας τους τα απαραίτητα κεφάλαια. Επίσης εξασφαλίζει την επικοινωνία ανάμεσα στους καλλιτέχνες και στα σημαντικά ινστιτούτα στο πεδίο της τέχνης, όπως μουσεία, αίθουσες τέχνης, φεστιβάλ, καλλιτεχνικά προγράμματα ανταλλαγής, αλλά και με συλλέκτες  και τη διεθνή καλλιτεχνική αγορά. Επίσης προσπαθεί να βρει διαφορετικές δυνατότητες για τους καλλιτέχνες να εκθέτουν τη δουλειά τους και να συμμετέχουν σε εθνικά και διεθνή projects. Το ίδρυμα λειτουργεί σαν μάνατζερ των καλλιτεχνών μέσα στην Αρμενία αλλά και στο εξωτερικό.
 
 
 
 
 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10