4η Βαλκανική Κουατρενάλε Ζωγραφικής

 


4η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΑΤΡΕΝΙΑΛΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Το 2004 η Γκαλερί Τέχνης της Στάρα Ζαγόρα στη Βουλγαρία, καθιέρωσε την Βαλκανική Κουατρενιάλε Ζωγραφικής «Μύθοι και Θρύλοι του Λαού μου». Διοργανωτές της είναι ο Δήμος της Στάρα Ζαγόρα, η Γκαλερί Τέχνης της Στάρα Ζαγόρα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Βουλγαρικής Δημοκρατίας και η Ένωση Βουλγάρων Καλλιτεχνών.

Τα εγκαίνια της  4ης Βαλκανικής Κουατρενιάλε Ζωγραφικής θα γίνουν στις 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 μ. μ. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι 15 Νοεμβρίου 2016.

Γλώσσες εργασίας της Κουατρανάλε είναι η Βουλγαρική και η Αγγλική. Τα έργα δεν θα υπερβαίνουν τα 150 εκ. στη μεγαλύτερη πλευρά τους. Οι καλλιτέχνες λαμβάνουν μέρος με  δύο έργα το πολύ, εμπνευσμένα από τους μύθους και θρύλους της χώρας τους ή άλλων χωρών..

Το Α΄ Βραβείο είναι ένα Δίπλωμα, ανεξάρτητη έκθεση τον επόμενο χρόνο και 2.000,00 €.

Το Βραβείο Στάρα Ζαγόρα, ένα Δίπλωμα και 1.500,00 € και

Πέντε Βραβεία με τα ονόματα των χορηγών, συνολικού ποσού 7.000,00 €.

Τα βραβευθέντα έργα θα παραμείνουν στην Γκαλερί Τέχνης στη Στάρα Ζαγόρα. Η Οργανωτική Επιτροπή κρατά τα δικαιώματα να αναπαράγει και να δημοσιεύει τα βραβευθέντα έργα, στις εκδόσεις της.

Περισσότερες πληροφορίες : www.artgallerystz.com, artgallerystz@gmail.com

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σας επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ
 
 
 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10