Πρόσκληση για μόνιμη έκθεση γλυπτού Έλληνα καλλιτέχνη

 


Πρόσκληση από τον κρατικό πολιτιστικό φορέα “Katara Cultural Village
για μόνιμη έκθεση γλυπτού Έλληνα καλλιτέχνη


 

Ο Καταρινός οργανισμός «Πολιτιστικό Χωριό Κατάρα» προσκάλεσε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα, να συμμετάσχουν με μόνιμο έκθεμά τους στην έκθεση γλυπτών που θα δημιουργηθεί στο υπαίθριο πολιτιστικό πάρκο του. Εκεί θα δημιουργηθούν «γωνιές», μία για κάθε συμμετέχουσα χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό καλείται και η χώρα μας να συνεισφέρει στη δημιουργία «ελληνικής γωνιάς» προσφέροντας γλυπτό Έλληνα καλλιτέχνη.

Το έργο θα προσφερθεί χωρίς τίμημα, ως δωρεά, ενώ πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές – να είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες του Κατάρ, να μην παραπέμπει σε πολιτικά ή θρησκευτικά θέματα.

Οι Καταρινοί προτίθενται να καλύψουν τη δαπάνη μεταφοράς του από την Ελλάδα στο Κατάρ, ενώ προσφέρουν εισιτήριο και έξοδα διαμονής στο δημιουργό του.

Μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί η Τουρκία και η Κούβα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως 15/01/2020 να αποστείλουν στο ΕΕΤΕ ψηφιακή φωτογραφία του έργου (μεγέθους Α4, 72 dpi) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου chafartg@otenet.gr. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού προσφερόμενων έργων θα αποφασίσει η Επιτροπή Κρίσης του ΕΕΤΕ.

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σας επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ.

 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10