ΕΛ | EN       Σύνδεση
 
Ενημέρωση σχετικά με πρόταση του ΕΕΤΕ για εκθεσιακή δραστηριότητα στους χώρους του ΕΜΣΤ

 


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Πληροφορηθήκαμε από τον εκπρόσωπό μας στο ΔΣ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Μιχάλη Παπαδάκη, ότι για το χρονικό διάστημα, που μεσολαβεί μέχρι να στελεχωθεί το Εθνικό Μουσείο με το αναγκαίο προσωπικό και να καλύψει τις λοιπές ανάγκες του προκειμένου να λειτουργήσει, το Δ.Σ. του ΕΜΣΤ ενδιαφέρεται για εικαστικές εκδηλώσεις με τις οποίες το Μουσείο άμεσα θα άνοιγε τις λειτουργίες του προς το ευρύ κοινό.

Το ΔΣ του ΕΕΤΕ επεξεργασθήκαμε και καταθέσαμε Πρόταση στο ΔΣ του ΕΜΣΤ, να πραγματοποιηθεί από το ΕΕΤΕ  η έκθεση Νέων Καλλιτεχνών «Εικόνα – Χώρος – Δράση 3».
Πιστεύουμε ότι το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα πρέπει να είναι ένας ζωντανός χώρος παρουσίασης της εικαστικής έρευνας και δημιουργίας της σύγχρονης τέχνης, της τέχνης του σήμερα. Έχουμε επισημάνει την αναγκαιότητα το ΕΜΣΤ να είναι χώρος όπου να βρίσκουν βήμα οι σύγχρονοι καλλιτέχνες του τόπου μας, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες. Παράλληλα έχουμε επισημάνει ότι το ΕΜΣΤ θα πρέπει να δίνει στον επισκέπτη μια πραγματική και πλήρη κατά το δυνατόν εικόνα για τη σύγχρονη ελληνική εικαστική δημιουργία.

 

 
 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10